sahil yolu için start verildi.

Kahta Belediyesi ve Kahta Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen “Sahil Yolu” projesi çalışmalarına başlandı. Kahta Sahil Yolu projesi 6.(KM) metre uzunluğunda 4 ve 5 metre genişliğinde olacağı belirtildi.

Sabahın erken saatlerinde start verilen Çalışma yerinde inceleyen Kahta belediye Başkanı Abdurrahman Toprak.ile Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, sahil yolu projesi ile bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini belirttiler.

Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ise, kepçe ve greyderlerin süratle çalışmalarına başladığını ifade etti.

Toprak, “Kâhtalı hemşerilerim ve misafirlerimiz aileleriyle baraj kenarında gezebilecek, adeta kendilerini deniz kıyısında gezdiğini hissedecekler. İnşallah kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.” şeklinde konuştu.

Projenin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.