Kahta Belediyesi Kış Öncesi Asfaltlama Çalışmalarına Hız Verdi.

Bir ilçenin çağdaş olabilmesi için yollarının düzgün olması gerektiğini ifade eden Kahta ilçe belediye Başkanı.Abdurrahman Toprak."Yaklaşan kış mevsimi öncesinde ilçedeki tüm yolların, bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.
Girne Mahallesinin birçok bölgesinde devam eden sıcak asfalt döküm çalışmalarını yakında takip eden Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak." "İlçemizin çehresini değiştirecek kalıcı hizmetlerimizi hızlı bir çalışma anlayışı ile vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz" diye konuştu.
İlçemiz’in genelinden ulaşımı sağlayan tüm cadde ve yolların güvenli ve sağlıklı hale ulaşması adına yaptıkları çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söylen Başkan Toprak,İlçedeki tüm ulaşım yollarının seviyesini kaliteli bir düzeye ulaştırmak adına ekiplerin gece-gündüz demeden çalıştığını ifade ederek şunları söyledi:
"İlçemizi cazibe merkezi haline getirecek sosyal projelerimizin yanı sıra alt yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Yol açımı, alt yapı ve asfaltlama çalışmalarımızda yapılaşmanın yoğun olduğu bölgemizde aralıksız devam ediyor. Kahta İlçemizin tüm bölgelerindeki ulaşım ve yaya trafiğinin sağlandığı yollarda sıcak asfalt dökümü, bakım ve onarım çalışmalarına kış mevsimi gelmeden yoğunlaştırdık. 2017 yılı programında yer alan yollarımızın bakım ve onarımları çerçevesinde ekiplerimiz tarafında finişeher makinesiyle serim yaparken, diğer ayrı ekibimizde ilçemizin değişik mahallelerinde onarım bakım-ve yenileme çalışmaları yapmaktadır.
En fazla öncelik verdikleri hizmetlerin başında yeni yolların açılması, yolların asfaltlanması ve sorunlu güzergahların daha kaliteli seviyeye ulaştırmak olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Toprak "Bu çalışmalar neticesinde daha modern bir görünüme kavuşacak. Hemşerilerimizin "Allah sizden razı olsun" demesi bizim tüm yorgunluğumuzu alıyor. Bizim tek amacımız var o da bu aziz milletimize kaliteli ve nitelikli hizmetler sunmak. Çalışmalarımızın halk nezdinde takdir görmesi hepimizi mutlu ediyor. Hizmetlerimizin karşılığında dua almak bizim için yeterlidir. Halkımızla birlikte el ele vererek kentimizi ve ilçemizi daha ileriye seviyeye ulaştıracağız. Biz birlikte hareket ettiğimiz müddetçe ülkemizde ilerler, yaşadığımız ilçemiz daha gelişir ve büyür" şeklinde konuştu.
Gire Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise "Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Toprak’a" mahallemiz adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yollarımız asfaltlanıyor ve güzel bir hale kavuşuyor. Ekipler gece-gündüz demeden çalışıyor. Dile getirdiğimiz isteklerin uygulanması aşamasında hiç bir zaman bizi geri çevirmeyen Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hizmetlerinde de Belediye Başkanımıza başarılar diliyoruz" dediler.