BAŞKAN TOPRAK.VE BEDİR YENİ.MEHMET ERDOĞAN VE ALKAYIŞI ZİYARET’TE BULUNDULAR

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Ak parti Kahta ilçe Başkanlığına yeni Seçilen Bedir Yeni ile birlikte Ak Paarti Adıyaman İl Başkanlığı görevini devralan Mehmet Erdoğan'a ve merkez ilçe Başkanı Av Mustafa Alkayış'a hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Adıyaman İl Başkanlığı görevine getirilen 23. ve 24. Dönem AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Son olarak AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Güneydoğu Sorumluluğu görevlerini yürüten Erdoğan’ı makamında ziyaret eden Kahta belediye Başkanı Abdurrahman Toprak.Kahta ilçe Başkanı Bedir Yeni.Belediye Başkan Yardımcısı Halil Geyik. ve Belediye encümenleri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkanlarımız Abdurrahman Toprak’İlçe Başkanı Bedir yeni. ve beraberindeki arkadaşlara teşekkür etti.

Başkan Abdurrahman Toprak.ve beraberindeki heyet Daha sonra Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Av. Mustafa Alkayış’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundular.
Daha önce Has parti Adıyaman il Başkanlığı görevinde de bulunan Alkayış’ın siyasi tecrübesine dikkat çeken Başkan Abdurrahman Toprak., yeni görevinde başarılar diledi.
Başkan Mustafa  Alkayış ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, el birliğiyle AK Parti’ye ve Adıyamanımıza en güzel hizmeti vatandaşlarımıza sunacaklarını söyledi.