İlçe Başkanı Yeni. Başkanımıza Ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Bedir Yeni, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Halil Dinçer ve Kadın Kolları Başkanı Ebru Güler Kahta Belediye Başkanını ziyaret etti.

Başkan Toprak ziyeretten duydukları memnuniyeti dile getirerek şu açıklamalarda bulundu ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir dava adamıdır, milletin adamıdır, büyük Türkiye'nin yılmaz savunucusudur. Her zaman başımız dik, gururla Biz Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşıyız, kader arkadaşıyız , gönül arkadaşıyız. Bundan sonra da bunu demeye aynen devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanım, söz veriyoruz, sevdan sevdamız, davan davamız, yolun yolumuzdur.

Ak Parti Kahta ilçe başkanımız Sayın Bedir Yeni ve ilçe teşkilatı bizleri ziyaret edip onUre ettiler. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı ilçe başkanımıza ve teşkilat üyelerimize, dava arkadaşlarıma tesekkur ederim. Allah yâr ve yardımcımızdir Insallah.''