Başkanımızın Yeni Yıl MESAJI

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Toprak "Umut ediyoruz ki 2018 yılı ülkemize, birlik, dirlik, beraberlik, huzur, mutluluk ve esenlikler getirsin" dedi.
Başkan Toprak, yeni yıl öncesinde yaptığı açıklamada kardeşlik, sevgi, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. 2017 yılının acısı ve tatlısıyla artık geride kaldığını Türkiye’nin ve dünyanın yeni bir yıla "merhaba" demeye hazırlandığını vurgulayan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, "2018 yılının başta şirin ilçemiz Kahta olmak üzere  bölgemiz ve ülkemiz için büyümeye ve gelişmeye, huzur ve kardeşliğin pekişmesine, yardımlaşma ve dayanışmanın katlanarak artmasına vesile olmasını ümit ediyoruz" diye konuştu.
"2017 yılı 2018 yılı için referanstır"
2017 yılının Kahta ilçemiz için oldukça verimli geçtiğini ve bu yıl da bir hizmet seferberliği başlattıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, "İlçemizde 2014 yılından itibaren estirmeye başladığımız değişim ve dönüşüm rüzgarları, 2017 yılında da büyük bir ivme yakalamış ve ilçemiz Kahta talihini değiştirme anlamında önemli adımlar atılmıştır. Hizmetin halk ve hak için olduğunu bilen bir yönetim anlayışıyla geride bıraktığımız 2017 yılı, 2018 yılında hayata geçireceğimiz projeler ve yatırımlar için de bir referans kaynağı olacaktır. Dolayısıyla 2018 yılı da, Kahta ilçemiz adına hizmetle dopdolu bir yıl olacaktır" ifadelerini kullandı.
2018 yılında da el ele ve omuz omuza vererek ilçemiz için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Abdurrahman Toprak "Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının huzur, mutluluk, kardeşlik ve esenlik dolu nice yılların habercisi olmasını diliyor, hemşehrilerime saygı, sevgi ve selamlarımı iletiyorum" dedi.