Başkanı Gümüş’e hayırlı olsun Ziyareti:

Başkan Toprak.Akparti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş’e hayırlı olsun Ziyareti:

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak.yardımcısı Halil Geyik. ile birlikte.Ak Parti Adıyaman İl 5. Kadın Kolları Olağan Kongresin’de tekrar Başkan seçilen Perihan Gümüş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Abdurrahman Toprak.kahta ilçesinde yapılan çalışmalar hakında başkan Perihan Gümş’e bilgiler verdi.

Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getiren Başkan Gümüş ise kahta’ya kazandırmış olduğu projeler ve Çalışmalarından dolayı Başkanımız sayın Abdurrahman Toprak bey efendiyi kutluyorum. İl kadın kolları teşkilatı olarak bundan sonra hep birlikte bu çalışmalara imza atmak ve destek vermek için buradayız. Bu güne kadar bizlere verdiği destekler için de kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak.ise Başkan Perihan Gümüş’e gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.