ABDULLAH TURANLI CADDESİ YENİLENİYOR

abdullahturanlcadİlçemizde aralıksız devam eden yol çalışmaları kapsamında Abdullah TURANLI (ismet paşa) caddesinin de yenilenmesi için çalışmalara başlandı. Birçok cadde ve sokaklarımızda yapılan yol çalışmaları ile birlikte Abdullah Turanlı caddesinde oluşan yol bozukluğu nedeni ile belediyemize bağlı fen işleri ekipleri caddenin yenilenmesi için çalışma başlattı. Cadde üzerinde başlatılan yol çalışmasının bitimiyle birlikte daha güzel bir görünüme kavuşturulması amaçlanmaktadır.
 
Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan belediye başkanımız İbrahim Yusuf TURANLI şöyle dedi; ‘’ilçemizde hava şartlarının düzelmesi ile birlikte çalışmalarımıza hızlı bir tempo ile başlayarak devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemiz cadde ve sokaklarında kaldırım, orta refüj, ağaçlandırma ve ışıklandırma gibi düzenlemeler yaptık. Bu çalışmalarımız bundan sonrada devam edecektir. Yapılan bu çalışmalar kapsamında ilçemiz Abdullah Turanlı caddesinde oluşan yol bozukluğunun ve oradan geçen vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için çalışma başlattık. Cadde üzerindeki çalışmalarımıza biraz geç başlamış olabiliriz. Bunun nedeni ilçemize kazandırdığımız doğalgaz için yapılacak olan boru hattı döşeme işlemlerinin beklenmesidir. Doğalgaz boru hattı döşeme işlemlerinin bir kısmının bitirilmesi ile caddemiz üzerinde yol çalışması başlattık. Kilit parke taşı döşeme işlemlerinin başlatıldığı caddemizde yağmur oluğu çalışmasının da bitimiyle daha güzel bir görünüme kavuşması hedeflenmektedir. Yapılacak olan çalışmanın kalıcı olması ve bununla paralel olarak daha sonraki dönemlerde su şebekelerinde meydana gelebilecek arızalar nedeniyle bazı noktalarda içme suyu, kanalizasyon ile yağmur suyu şebekelerimizde yenileme çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalar sırasında halkımıza zaman zaman sıkıntılar verebiliriz. Bundan dolayı da ilçe halkımızdan özür dileriz. Ama bu sıkıntılar fazla uzun sürmeyecek, çalışmalar en kısa sürede bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacaktır. Çalışmaların mümkün olan en kısa sürede tamamlanabilmesine gayret gösteriyoruz.’’ Dedi.
 atcad
Vatandaşlarla birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyen belediye başkanımız İbrahim Yusuf TURANLI, çalışmalarda gereken hassasiyetin gösterileceğini belirtti. İlçe esnafı yapılan hizmetlerden dolayı Başkan TURANLI’ya teşekkür ederek, ilçenin her köşesinde devam eden çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.

 abtcad.2