Belediyemiz tarafından devam eden yol yapım, genişletme, kaldırım ve kilit parke taşı döşemesi çalışmalarına bir yenisi daha eklenerek ilçemiz Hürriyet mahallesi 8001, Turgut Özal mahallesi 7001 nolu sokaklarında ve adliye caddesinde kilit parke taşı döşemesi yapılıyor.
Belediyemize bağlı fen işleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda cadde ve sokaklarımızın güzel bir görünüme kavuşması için gereken özenin gösterildiğini ifade eden ekipler kısa süre içerisinde çalışmaların bitirilerek halkın hizmetine sunulacağını söylediler.
İlçemizin birçok cadde ve sokaklarında devam eden çalışmalarla ilgili kısa bir değerlendirme de bulunan belediye başkanımız İbrahim Yusuf TURANLI; ‘’Belediyemiz tarafından yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizde sürdürülen asfalt çalışmalarıyla birlikte diğer cadde ve sokaklarımızda kilit parke taşı döşemesi işlemini de yapıyoruz. Ekiplerimizin özverili çalışmaları sayesinde kısa sürede çalışmalarımız bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacaktır.’’ Dedi.