Siverek kaymakamı Mahmut HERSANLIOĞLU ve Siverek Belediyesi Başkan vekili Mustafa Hivi ABİKOĞLU belediye başkanımız İbrahim Yusuf TURANLI’yı ziyaret etti. Misafirlerini makamında ağırlayan başkan TURANLI ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nezaket ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Bir süre sohbet ettikten sonra belediye başkanımız İbrahim Yusuf TURANLI ile birlikte belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan belediye yeni hizmet binasını gezen Siverek Kaymakamı Mahmut HERSANLIOĞLU ve Siverek belediyesi başkan vekili Mustafa Hivi ABİKOĞLU yeni hizmet binasının ilçe halkına gereken önemde rahatlıkla hizmet verebileceğini ifade ederek böyle bir binanın ilçeye kazandırılmasından dolayı Başkan TURANLI’yı tebrik ve takdir ettiklerini belirtiler.
Belediyemiz tarafından ilçemize yapılan hizmet çalışmaları ile ilgili kısa bir bilgi veren Başkan TURANLI; ‘’Değerli vatandaşlarımızın memnuniyeti için, göreve geldiğimizden bugüne hizmet noktasında ilçemizde başlattığımız çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hizmet çalışmaları kapsamında birçok alanda yeni projelerle adımlarımızı atarak değişen ve gün geçtikçe gelişen bir Kâhta kazandırmak istiyoruz. Bu kapsamda ilçemize kazandırdığımız yeni hizmet binası, her mahalleye bir park projesi, ilçemize tüm sosyal donatıların içinde yer alacağı 13 dönümlük bir park, yeni otogar projemiz, şehir içi ulaşım alanında vatandaşlarımızın ulaşımının kolaylığını elde etmek için şehir içi yolcu otobüs taşımacılığı ve tüm bunların yanında belediyemiz sosyal hizmet faaliyetleri çalışmalarımız arasında yer almaktadır. İnşallah, yaptığımız hizmet çalışmaları ile beraber ilçemizi en güzel şekilde hak ettiği gelişen modern bir yapıya kavuşturacağız. Hizmetlerimiz devam edecektir.’’ Dedi.
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.