KAÇAK SU UYARISI

DUYURU...!
İlçemiz sınırları içerisinde işletmeniz tarafından yada işletmenize bağlı çalışan herhangi kişi yada kişilerin; Belediyemizden su abonelik işlemlerini başlatmamış olan ve Belediyemizin bilgisi dışında olan, bu münasebetle kaçak durumda bulunan mesken yada işletmelere su hattı bağlamaları durumunda ilgili kaçak hat çekim işleminden işletmenizin sorumlu tutulacağını, ilgili kaçak bağlantı durumunda her türlü hukuki ve cezai yaptırımın tarafınıza ve konu ile alakalı ilgililere uygulanacağını bildiririz.

Yapılan ihtarlara rağmen suç/suçun tespiti ve devamlılığı söz konusu olduğu takdirde uygulanacak cezai işlemler de artarak uygulanacaktır.

Vatandaşlarımızın ve ilçemizin daha yaşanılabilir olması, su kesintilerinin olmaması için konuya duyarlılık göstereceğinizden dolayı teşekkür ederiz.

Kahta Belediye Başkanlığı
Su İşleri Kanalizasyon Müdürlüğü