BAŞKAN TURANLI&39;DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN TURANLI'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN TURANLI'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı Ramazan Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Turanlı mesajında; ‘’Mübarek Ramazan ayının ardından bir bayrama daha sizlerle birlikte erişmenin mutluluğunu yaşıyorum. Milletimizin ve kıymetli hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, Kahta’mız, ülkemiz ve tüm dünya için hayırlara ve tükenmek bilmeyen yaşama sevincine vesile olmasını diliyorum.

Kahta Belediyesi olarak, Ramazan Bayramı öncesinde İlçemizin caddelerine kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdik. Mezarlıklarımızda da temizlik çalışmalarını tamamladık. Bayram alışverişlerinin sağlıklı ve huzurla gerçekleşmesi için Zabıta ekiplerimizin gıda denetimlerini sıklaştırdık. Bayram boyunca Kahta Belediyesi şehir içi toplu taşıma araçlarımız ücretsiz hizmet verecektir.
Bu vesileyle, şehit yakınlarımızın, kahraman gazilerimizin, geleceğimizin ışığı evlatlarımızın, elleri öpülesi büyüklerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, herkese en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ dedi.