BAŞKAN TURANLI, ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR TOPLUYOR
alt text

BAŞKAN TURANLI, ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR TOPLUYOR

alt text

Kahta ilçesinde yaptığı hizmet ve hayata geçirdiği projelerle ilçenin kabuğunu kıracak projeleri hayata geçiren Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, halktan büyük taktir kazanırken bir yandan hayata geçirdiği projelerle ilçenin çehresini değiştiriyor. 

Daha modern bir ilçe için projelerini tek tek hayata geçiren ve yaptığı hizmetlerle halkın takdirini kazanan Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, 8 bin metrekare alan üzerinde 3 bin metrekare otopark ve 5 bin metrekare alan üzerinde kurulan “Kapalı Hayvan Pazarı” projesinin kurban bayramı öncesi tamamlanmasının müjdesini verdi.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada; İmkanlarımız dahilinde ilçemizin bir çok yerinde hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Bugün Akıncılar Belediye Başkanı Sn. İsmet Çetinkaya ile beraber kurban bayramı öncesi halkımızın istifade etmesi için hızlandırdığımız ve ilçemizin ilk Kapalı Hayvan Pazarı projemizi yerinde inceledik. Cami Mahallemizde İlçemizin ilk kapalı Hayvan pazarı projemizin zemin dolgu, tesviye, zemin güçlendirme, temel yapım çalışmaları, zemin beton dökümü ve çatı çalışmalarımız tamamlandı. Çevre düzenlemesi ve idari binanın tamamlanmasıyla halkımızın hizmetine açılacaktır. İlçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. dedi.