BAŞKAN TURANLI; GÜNEY-BATI ÇEVRE YOLUMUZ ŞEHİR TRAFİĞİNİ HAFİFLETTİ

Kahta Belediyesince yaz ayında hizmete açılan Güney-Batı çevre yolu, ilçe trafiğine nefes aldırdı.

Kahta Belediyesi tarafından tamamlanarak geçtiğimiz yaz ayında hizmete açılan Güney-Batı çevre yolu ilçenin ulaşım kalitesini artırarak, şehir merkezinin trafik yükünü hafifletti.
Yolun açılmasından bu yana şehir trafiğinde çok ciddi rahatlama olduğunu gördüklerine dikkati çeken Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, çevre yollarının çok güzel birer eser olduğunu belirterek, bu yatırımların zaman tasarrufunun yanında sürücülere yakıt tasarrufu da sağladığını sözlerine ekledi.
Başkan Turanlı, “Kahta’mıza modern yollar, kaldırımlar ve sosyal alanlar kavuşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Her yeni projemiz, beraberinde yeni hizmetlerde getiriyor. Yeni açtığımız güzergâhlarda ayrıca toplu taşıma araçlarımızda halkımıza hizmet vermeye başlıyor. Bu da toplu taşımanın kalitesini ve konforunu artırarak hem yolcu için hem de araçlarımız için zaman ve yakıt tasarrufu sağlıyor. Bu ve benzeri projelerimizin faydalı olduğunu gördükçe çok mutlu oluyoruz.” dedi.