BAŞKAN TURANLI ; ‘’HALKIMIZA DAHA İYİ HİZMET SUNMAK İÇİN ARAÇ FİLOMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ’’

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı Belediye hizmet birimlerimizin ilçede yapılacak olan alt ve üst yapı çalışmalarında kullanılmak üzere yeni bir kepçe alarak araç filomuzu güçlendirdik.

Başkan Turanlı; Halkımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla bir adet HİDROMEK HMK 102S ALPHA A5 Kazıcı Yükleyici iş makinesini araç filomuza kazandırdık. Önümüzdeki günlerde imkanlarımız dahilinde yeni makinalar alarak araç filosunu daha da güçlendirmeyi planlıyoruz. Çağdaş şehircilik anlayışı ile her geçen gün daha da gelişen ve teknolojik donanıma sahip araçları bünyemize katarak vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. ilçemize hayırlı olsun. Kazasız belasız çalışmalar diyorum” dedi.