BELEDİYE BAŞKANIMIZ KOLTUGUNU M. EYMEN GÖKÇE’YE BIRAKTI
alt text

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KOLTUGUNU M. EYMEN GÖKÇE’YE BIRAKTI

alt text

HALLAÇ, BAŞKANLIK KOLTUGUNU M. EYMEN GÖKÇE’YE BIRAKTI

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu ´temsili´ Belediye Başkanı olarak seçilen Kahta Vali Özbilgin ilkokul öğrencisi Muhammed Eymen Gökçe’ye bıraktı.

Başkanlık koltuğuna oturan 10 yaşındaki Muhammed Eymen Gökçe, ilk olarak okullardaki çevre düzenlemelerinin tamamlanması talimatını verdi.
23 Nisan dolaysıyla Kahta Vali Özbilgin ilkokul öğrencilerinden Muhammed Eymen Gökçe (10) Kahta Belediye Başkanı koltuğuna otururken, Başkan Eymen’nin talimatıyla Yardımcı olarak Elvan yıldırım (8) atandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Kahta Vali Özbilgin İlkokulu Öğrencilerinden Muhammed Eymen Gökçe (10) ve Elvan Yıldırım (8) , Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç’ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Başkan Hallaç koltuğunu bıraktı. Muhammet Eymen kıyafeti ile dikkat çekerken, belediye başkanı olarak yapmak isteklerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç; “ Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetimizi armağan ettiği çocuklarımızın en büyük bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Bugün koltuğumu devrettiğim Eymen başkanımızın talimatları konusunda gerekenleri en kısa zaman da gerçekleştireceğiz” dedi.