İLÇE GENELİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ İVEDİLİKLE DEVAM EDİYOR

İLÇE GENELİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ İVEDİLİKLE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN TURANLI; İLÇE GENELİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ İVEDİLİKLE DEVAM EDİYOR

Kahta Belediyesi ilçe genelindeki bozuk cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kahta’nın dört bir yanına hiçbir ayrım yapmadan hizmet götürdüklerini belirten Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “İlçemiz genelinde bozuk cadde ve sokaklarımızda bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Her mahallemize eşit hizmet götürme gayretindeyiz. İnşallah halkımız hak ettiği hizmete kavuşacaktır.”

-ÇEVRE YOLU ÇALIŞMASI HIZLANDI

Başkan Turanlı, “Şehir içi trafiğini rahatlatmak için kısa süre önce yapım çalışmasına başladığımız Güney-Batı çevre yolunda zemin güçlendirme çalışmaları hızla devam ediyor. Allah’ın izniyle alt yapı, zemin güçlendirme ve astar serimi çalışmalarımızın tamamlanmasıyla yollarımıza sathi asfalt sermeye başlayacağız. Mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim.”dedi.