KAHTA BELEDİYESİ’NİN YENİ DÖNEM İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
alt text

KAHTA BELEDİYESİ’NİN YENİ DÖNEM İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

alt text

KAHTA BELEDİYESİ’NİN YENİ DÖNEM İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kahta Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısı, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında belediyenin farklı komisyonlarında 5 yıl boyunca görev alacak yeni meclis üyeleri de oylama ile belirlendi.

Yeni dönemin ilk meclis toplantısı tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 “Şimdi Hizmet Zamanı”

Yeni dönemin ilk meclis toplantısında meclis üyelerine hitap eden Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Kahta’da yeni dönemde Kahta’ya değer katacak hizmet ve yatırımların gerçekleşmesi temennisinde bulundu.

Başkan Hallaç, “Belediye çalışmalarının önemli bir bölümü meclis çalışmalarından oluşuyor. Birçok arkadaşımız yeni seçildi. Bir kısım arkadaşımızda ikinci dönem için meclis üyeliği yapıyorlar. Bu dönem Ak Parti’den, HÜDAPAR ve Saadet Partisi’nden üyelerimiz mecliste yer aldılar. Hep birlikte Kahta’da yaşayan her bir vatandaşımızın huzuru, refahı ve konforu için en iyi projeleri üretmek için çalışacağız.

Yeni dönemin bütün meclis üyelerimize, Kahta ilçemize, belediyemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Önemli olan Kahta’ya hayırlı hizmetler yapabilmek. Bu manada meclis çalışmalarının birlik ve beraberlik içinde başarılı çalışmaların gerçekleştirilmesini temenni ediyorum.” dedi.