KAHTA BELEDİYESİNDEN CAMİLERE HİJYEN DESTEĞİ

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’nın talimatıyla ilçedeki 17 mahallede bulunan camilerde temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapılarak vatandaşların hijyenik bir ortamda ibadet etmeleri sağlanıyor.

Kahta Belediyesi tarafından camiler için hazırlanan hijyen paketi; dezenfektan cihazı, el dezenfektan standı, tuvaletler ve lavabolar için temizlik ürünleri, maske, eldiven, ilçedeki tüm camilere dağıtıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “İbadet merkezlerimizi sadece müftülüklerimizin mesuliyetinde görmüyoruz. Biz de ümmet bilinciyle kendimizi sorumlu hissediyoruz. Kahta Belediyesi olarak hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına en çok dikkat ettiğimiz yerlerden biri de camilerimiz ve taziye evlerimizdir. Hemşehrilerimiz kapalı mekânlara gitmekten çekinebilir ama camilerimizde gönül rahatlığıyla dini vecibelerini yerine getirebilirler. Pandemi uzun sürerse camiye gelme alışkanlığımız kaybolmasın.” ifadelerini kullandı.